Від сьогодні кожен зе-виборець – убивця

Запам’ятайте цю дату. 7 червня 2019-го. З цього дня руки кожного із 73% – офіційно замазані кров’ю. Кров’ю наших військових.

Демократія – це відповідальне правління. Це аксіома. І відповідальність лежить на кожному – і на тому, хто вибирав, і на тому, кого вибирали.

Ідіотам, які хотіли “нових облич” і, зазомбовані телевізором, зненавиділи Порошенка, говорили неодноразово – ви будете відповідати за свій вибір. Це не іграшки, демократія – це не вседозволеність, а відповідальність за свої вчинки. Ну от тепер ви будете відповідати. Відповідати за убивство наших військових. Читайте Доніка:

зевиборці

Це ваш вибір вирішив зупинити війну. Це ваш вибір вирішив, що “треба просто припинити стріляти”. Це ваш вибір заборонив ЗСУ стріляти. Це ваш вибір призвів до того, що українських військових просто розстріляли. Це ваш вибір призвів до двох смертей, яких могло не бути.

Кров цих людей – і на ваших руках теж. Смерть цих людей – і на вашій совісті теж. Якщо вона у вас є.

44 thoughts on “Від сьогодні кожен зе-виборець – убивця

    1. Треба було віддати голоса за Юлію Тимошенко у 1турі ,а не гратися з напесточниками з їх маріонетками роздаваючі голоси на всіх підставних,аби не Ю.Тимошенко. Проти 73% відсотків нічого не зробиш ? От Вам і відповідь.У Ю.Тимошенко було 25%,але це замало,щоб перекрити махлювання тих,хто при владі. Не промахніться хоч на виборах у Раду.

      Подобається

      1. О, Біле Братство підтягнулося. А я думав, вони повимерли вже всі або до зеленої обізянки перебігли.

        Подобається

      1. Тому що вони жили по новому! В бідності, з високими тарифами! А тут вимагають негайно змін, з людини яка тільки вступила на росаду

        Подобається

    2. Ти , блін Міша сєпар!!! Раз таке говориш, ще познімати підрозділи, тобі с…Ка захотілось, грьобаний мокша бородатий!!!!

      Подобається

  1. Виходить, ті хто голосував за ЗЕКа, а потім за міністра ЗЕКа і на совісті яких і втрата Крима , і тисячі вбитих на фронті … чистенькі ??? Чі у нас війна з РФ почалась з 07.06.19 ???

    Подобається

    1. Ні. Ви не плутайте – війну, на якій завжди будуть жертви. І заборону стріляти, через яку сталися ці 2 конкретні жертви.

      А у війні, анексії Криму, окупації Донбасу – винні ті, хто у першому турі виборів-2010 проголосували за Януковича і Тимошенко.

      Вподобано 1 особа

      1. Шановні.Заборона стріляти у відповідь була і раніше.Вам просто по телевізору не все показують.Я ні в якому разі не відгороджую Зе , а ле і По мені вже в печінках сидить.

        Подобається

      2. Чуваня, ти далбайоб?

        Да, ти далбайоб.

        Бо ніколи раніше не забороняли стріляти у відповідь.

        А тепер пішов, нахуй, далбайоб.

        Подобається

  2. Для порохоботів нема нічого святого. Придумали історію про 152 мм батарею, яку тягли на очах у всіх, але не було команди знищити, бо Зеленський заборонив. А МВС пише “На околиці селища Новолуганське Бахмутського району вночі 7 червня ворожа міна калібру 120 мм влучила в бліндаж. Під час обстрілу загинуло двоє військовослужбовців Національної гвардії “Азов” (в/ч 3057), ще вісім бійців дістали поранення різного ступеня тяжкості”, – йдеться в повідомленні. Джерело: https://censor.net.ua/ua/n3131108

    Подобається

  3. Знову нейметься безмозглим порохоботам!..”Пороха поверніть назад! Нехай все зупинить, бо раніше хтось йому заважав!” )) А хто зараз міністр оборони?!) Вірно! Саме той бездар, кого призначив ваш Порох і кого не звільнила Верховна Зрада!! Так що руки в крові у порохоботів, вашого Пєті і ВР! https://interfax.com.ua/news/political/592009.html

    Подобається

  4. Підтримуючи кожне ваше слово, ці дебіли граються на крові людей щоб підставити Зеленського і повернутися до кормушки

    Подобається

  5. Як може бути порядок “там на верху”, якщо люди між собою не можуть найти спільну мову , як хто вплинув на війну , тільки пости : за ЗЕ …за По…за Ю і т.д.)) Я бажаю нашому народові для початку мудрості, хоча для того , що за 1000грн не продавались, а були ПАТІОТАМИ УКРАЇНИ, і не показували свій героїзм в соц .мережах постами та коментарями . І…по телевізору те саме ..!

    Подобається

  6. Ще скажіть, що порошенко не крав в арміі мільйонами, якщо навіть стільці та монітори виніс з апарату президента і поставив собі в прозорий офіс (а це копійки для нього). А Зе як розгублена дитина, незнає куди подітись, бо з усюд його обіжають, надіємось подорослішає.

    Подобається

      1. ты тоже оттуда,судя по всему,обмыленко?

        Ой, то есть простите меня великодушно, прекрасный Владимир Александрович! Я засранец, а вы божила!

        Подобається

  7. Мудак ты сопливый, вова. Такой херней как переписывание неудобных комментариев дети в школе даже перестали страдать. Так что мудак ты, вова. 🙂

    Подобається

  8. Вказівка з Києва кожній окремо взятій батареї? Тепер я вірю, що Крим просрали виключно через те, що не було прямого письмового наказу (Турчинова, не нижче) відкрити вогонь на ураження кожному караулу, на який нападали “зелені чоловічки”

    Подобається

    1. Да где уж тебе понимать. Ты же, тварь сопливая, только разрушать умеешь. Образование кастрюлеголовым скакать мешает. Жги дальше, синий обосцанный скоморох.

      Подобається

  9. Всі хто не згідний з Володимиром Миленком всі з дурдому)
    Можливо тут і дійсна інформація, можливо і все так як пише Володимир, і тд і тп. І в багатьох моментах хочеться підтримати автора. Але з таким відношенням до читачів це помийна яма а не блог. Володимир, ти ж як робив цей сайт ти ж розумів що будуть і хейтери і ті хто підтримують вашу точку зору. Коментарі від автора самі ж топлять його, показуючи який він не вихований і зарозумілий. Навчись правильно реагувати на хейт і на інші точки зору. Хоча це твій ресурс, свобода слова і тд) Але я тут перший і останній раз) Щасти вам)

    Подобається

Залишити коментар